Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så här är det











 

Det är vad som räknas
som räknas.





























Övriga genrer av Burläsk
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-01 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt