Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallstudie 1

Agressionsmoment 1. Inte egentligen. Bara så som hon då såg det. Agressionsmoment 2. Mycket tydligt. Skarpt i kanterna. Skar henne mellan låren. Dyrt. Agressionsmoment 1-3. Kanske inte imorgon. Kanske inte gårdagen. Vad som komma skall bortses. Manligt handslag diktade framtidsfoster. Diverse.




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 320 gånger
Publicerad 2008-12-01 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson