Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är kort

"Jag vet

att det

är över

mellan oss

 

Men jag

vill bara

berätta

att jag är

döende"




Fri vers av friheten
Läst 1060 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2008-12-01 17:35



Bookmark and Share


  Hurricane
Den gjorde ont.
5/5

*/hurricane
2011-09-28

  Incendia
Som mågna andra skrivit så är det rakt ifrån hjärtat. Men även fast livet är så kort sä är det ändå det allra längsta vi någonsin kommer på uppleva.
Kram
2009-01-11

  Maria T
Livet är kort. Det gäller att ta
till vara varje minut.
Döden får vänta
2009-01-04

    ej medlem längre
friheten är som störst när ensamheten delas med två. fin text
2009-01-03

  dead_prez
fyfan, vad bra!!!!!!! Blir alldeles till mig, torrt som en engelsk kopp med thé, ett så hårt döende konstaterande slag. älskar!
2008-12-26

  Cosmic Johanna
Känner igen det där...den är lite olustig, men träffsäker.
2008-12-26

  Manal
smärtsamma ord
2008-12-23

  aol
smärtsamt bra gillas
2008-12-22

  Emilia Berg
Livet är verkligen kort men det se dig omkring det är inte slut för dig ännu. KRAM
2008-12-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Farligt vacker!
2008-12-20

  Nasrin
gripande, smärtsamt ocg vackert!
2008-12-15

  Betlehemsstjärnan VIP
Det är smärtsamt att läsa...men kärleksfullt../B
2008-12-07

  Lejonhjärtas poesi
Tungt, vackert och väldigt definitivt.
2008-12-06

  Gunnar Hilén VIP
och jag är död
2008-12-06

  Svartsilver
Så otroligt gripande.
Finner inga ord!
2008-12-06

  Spir@
Aj aj så ont det kan göra...
2008-12-06

    ej medlem längre
Ja så otroligt mkt kan man sakna någon.. och så ont gör det... en tid. Starkt uttryckt
2008-12-03

  aol
så smärtsamt stark poesi du väcker inre slumrande masugnar
2008-12-03

  Gunilla VIP
Sä slutgiltigt!
Så sorgligt!
Så starkt!
2008-12-03

  Miss Mod
Så känns det, men det blir bättre.
2008-12-02

  Rosen VIP
Rakt från hjärtat som blöder..
och där träffade du även mitt..
en kram som tröst från mig!
2008-12-02

    Bodil Sandberg
Oj så tragiskt..så starkt..ångestladdat..och ändå ..rent och öppet
2008-12-02

  albertina
wow den gjorde ont.
tack för bra läsning
2008-12-01

  Eva Langrath VIP
Rakt från hjärtat.

Eva
2008-12-01

  Freeman
Oj...så stark, så stark...du skriver verkligen verkligen från hjärtat, så bra skrivet!
2008-12-01

  Sladjana Zubcevic
Kram min vän.
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

friheten
friheten