Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galoppens fest

Sätt fart sätt fart
nu är det dags
utan allt prat

Ge upp ge upp
din kamp
mot all slags kupp

Se ut se ut
genom rutan din
det är ej slut

Nej börja börja
täck av dig
din gamla slöja

som dryper av dammm
och skräp och lort
jag vet du kan

Kom hit kom hit
till galoppens fest
där blir du min gäst...











Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-01 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna