Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den speglande dammen

Så gick jag i skogen
läste mina tankar
en och en

där var så mycket
att rensa bort

Och jag gick och gick
och rensade och rensade

mina tankars tankar
i min själs förvaring

Och jag gick och gick
och så plötsligt

såg jag hur skogen
blev allt glesare

och framför mig bredde
en damm plötsligt ut sig

som en förtrollad spegel
och jag såg i den

och den såg i mig
att jag inte var ensam

vi såg på varann
och log lite grann´

en ensam vandrares själ
är aldrig en ensam själ...









Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-01 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna