Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pessimisten och Optimisten

Jag såg ett träd
och det var ett träd

Jag såg ett hus
och det var ett hus

jag såg en människa
men det var ingen människa....

Men jag såg ett ljus
och det var ett ljus

i denna människa
och det blev en människa...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-01 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna