Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Normal eller??????


Villa , volvo, el. saab DHAA!!!!!!!!!

Du är normal
Jag är onormal

onormal, onormal

vill inte, vill inte, vill inte
regler, regler, regler,

Vem har skapat dom
var det du eller du?

Min väg är krokig, din rak
men när det gäller lån,lånlån
är det nog du som är spak?

Hjärtinfarkt, koleostrol, gå i väggen?
Mår du bra , det gör jag.

Ok. jag lever efter min lag.
Passar inte dig
men mig, mig.

Be mig aldrig bli en svensson


Du tycker om det!!!!!!

Inte jag, inte jag.


Lever mitt liv dag för dag,
det är mitt liv!!!!!!

Det väljer jag, inte du.







Fri vers av jeanette nyberg
Läst 344 gånger
Publicerad 2008-12-02 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeanette nyberg