Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta


Han sa
att han tappat bort
sina ord
och behövde hjälp
att finna dem igen

Hon sa
att det inte
behövdes ord
för att uttrycka känslan
för kärlek

så han vände
sitt hjärta mot henne
strök ömt hennes kind
till ett:

jag älskar dig.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-02 16:34



Bookmark and Share


  horsepower
helt rätt. har sett det i verkligheten
Sååååå.... vackert
2008-12-04

  Afrodite
Äkta kärlek kräver inga ord, det räcker med blickar, beröring, ett leende och känsla. Fina ord som berör!
2008-12-03

  Söder
Det behövs inte så mycket ibland, för att göra det vackert!
2008-12-02

  Lejonhjärtas poesi
Hjärtevarmt och sinnligt vackert
2008-12-02

  Lena K Nilsson VIP
Vackra rader!
2008-12-02

  Domino
Vackert=)
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP