Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stundom ser jag en stjärna falla






Jag väntade

tills min själ dog


Nu ligger jag på min kudde

av kärleksminnen


Regnet som hörs

mot taket i natt

genomdränker den svarta flod

av mina tårar




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 705 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2008-12-02 16:38



Bookmark and Share


  den nakna poeten
otroligt vackert formulerat ditt bläck är heligt Bravo !!!
2021-02-03

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert i all sitt vemod.../B
2008-12-05

  Michaela Dutius
Sorgens tårar glittrar i stjärnorna
Mycket vacker.
2008-12-04

  Eaglemountains VIP
Smärtsam poesi, men vacker ....
2008-12-04

  mare VIP
Vackert smärtsamt.....
2008-12-04

  Losnall
Nice!:)
2008-12-02

  anits VIP
vackert och sorgligt
av minnen om kärlek
2008-12-02

  friheten
Helt underbar som vanligt
2008-12-02

  Afrodite
Mycket vacker om olycklig kärlek, att ligga på en kudde med kärleksminnen känns så bekant...
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic