Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stryp mig

jävligt långsamt
så jag får bekräftat
att jag inte är ensam i världen

att fler barn dör när jag spolar
ner maten i toaletten
eller ger den till hunden
som redan är överviktig

att mammor dör i aids
och syskonen bara har varandra
fast de knappt har sig själva

stryp mig
jävligt långsamt
så jag får bekräftat

att vissa har det värre




Fri vers av lizanystrom
Läst 529 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-12-02 23:59



Bookmark and Share


  Nadee
Du skriver verkligen med känsla!
2009-04-05

    Tea Alex
Precis så brukar jag också känna.
2008-12-17

  Nattljus
Det är så hemsk, hur bra vi har det om man tänker på att ett barn kanske ligger på en bit kartong och hungrar ihjäl...
Bra skrivet!
2008-12-05

  Gryft
Snyggt..
2008-12-04

    ej medlem längre
hahahah kommentaren under xD
den va jättebra liza <33
2008-12-03

    Din Mormor
Ja, ibland när livet suger värre än en estnisk tennisspelare med pungen fast i blixtlåset så behöver man få veta bestämt att andra fan kan ha det jävligare... klen tröst kan tänkas, men fan så nödvändigt...
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

lizanystrom
lizanystrom