Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mest till mig själv, kanske?


Stryk!

Skriv.

Läs igenom vad du skrivit. Noga. Läs en gång till. Ta en promenad till köket och tillbaka, drick ett glas vatten. Läs igen. Gå ut i verkligheten, andas luft, låt kroppen arbeta och tankarna vandra precis som dom vill. Läs sedan vad du skrivit ännu en gång. Sätt fingret på varje rad, varje ord. Vad vill jag säga med det här? Behövs det verkligen? Gör det texten bättre?

Om inte: stryk.

 

De kortaste dikterna är inte alltid de bästa men de längsta är det nästan aldrig.




Övriga genrer av Jonas Rudberg
Läst 649 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-03 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Rudberg
Jonas Rudberg