Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vända ....


Nystart


Glöm dina misslyckanden

Förra året

Förra månaden

Förra veckan

Igår


Idag

Idag är en ny dag

Perfekt för en nystart

Varje dag är en vinnardag




Fri vers av Sandvargen
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-03 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen