Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*snäpp* - o-AV-gjort i samma mockasiner.. spikförsedda spec åt öster ^^


bitchbitartänger ska "man" passa sig för, viskade han skakande till näste

 

skitsnack att åldern inte har nån betydelse
och skitsnack att storleken inte har nån betydelse
och

skitsnack att betydelser inte påverkar

för om jag som 50åring är i en grupp 30åringar och beter mig som övriga 30åringar ses jag som hysterisk eller barnslig eller som en som försöker vara ungdomlig - oavsett individens tyck. gruppens tyck styr ändå bemötandet rent socialt.
överbevisa mig om annat - det är jag som har erfarenheten av bemötandet. så
skitsnack.
sen om jag beter mig som en 50åring så är jag kärring, en bitch eller en torrboll färdig för pension..i gruppens ögon, oavsett individuella tyck. gruppen regerar den allmängiltiga normen där ingen vill bli utsatt som stödjande ett individuellt tyck.

individuella tyck är hemliga - och jag får ofta höra dom tycken.. det är bara det att dom faller platt till marken när det kommer till kritan -  tills orden vägs emot görande i grupp - iaf min erfarenhet. så..
överbevisa mig om annat.

så skitsnack om att ålder inte har betydelse. - walk your talk och visa mig då vad ni menat.

det värsta är när en på 40 beter sig som 20 och spyr galla över kärringar i form av totalt omedveten åldersfixering samtidigt som denne tror sig själv vara tonåring, när det som lyser igenom är en gammal fördom som mer hör till 70åringar... :/ - sorry mina egna generaliseringar i åldersfördomar.

och då är inte jag ens ifrågasatt angående vad jag själv tycker om ålder..

 

eller storlekar ;P

~

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 148 gånger
Publicerad 2008-12-03 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri