Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- "blindstyre" ;P
- "vadå se på andras??"



ställningstagande

 

 

om man på inställningar kan visa vem man själv är

kan man då se på utställningar vem alla andra är?

 

ibland blir jag rädd

ser inget alls

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-03 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri