Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fnular - och erkänner mig elak ^^ med rätt att flumma EGOOOOO... (gösch skriva är ett besvär också.. ;P)


ummagumma eller nåt; Stekt är fett!

 

att vara "elak" med ett syfte att inte förbli snäll

intill självförintelse

förstås sällan av skadad

 

be om ursäkt i förväg - omöjligt

när inte humorn förstås är riktat

inte ens menat

 

ditåt

 

så varför ens se det som elak?

 

ta och tvätta din egen byk

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 201 gånger
Publicerad 2008-12-03 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri