Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"nä titta inte, för där är bara spegelvänt mig" - som när 70tal blev 90 blev nu i morrn och förevigt..


jamen insidan skalen då?

 

~

tror det jag skrev lästes som om det var aktuellt

 

tur det inte är

mitt problem

~




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 179 gånger
Publicerad 2008-12-03 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri