Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina jag II

När lögnen nu berättats
och jag borde vara lättad

känner jag medlidande
för den djupaste smärtan

I min egen dumhet
svek jag en vän

för jag borde backat ur
när jag hade det på känn

Min rädsla är som bortblåst
och vinden tar mitt hår

när vi går åt varsitt håll
och glömmer igår

Bakom hörnet väntar gläjde
om du vågar vända blad

för du är en underbar person
som kommer att älska en dag




Fri vers av caasandra
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-03 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caasandra
caasandra