Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han står..."temat"*


- han står ivägen -

- han står ivägen -



han står ivägen
trött på att kriga
mot alla roller
trött på att dras
med alla sidor

inkommande självmissiler av felfinnare
spränger sönder honom

han står ivägen
för sig själv
i en befästning
av ett stängt och kallt hjärta
som kipar efter liv

han står ivägen
för alla som vill in
som om han ville kriga ifred
och dö mitt på vägen


.




Fri vers av Själabarn
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-03 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn