Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossat glas


det börjar med en stilla tår
som följer kinden ner

den följs snart av fler
& smärtan får grepp
i mitt inre

den sliter & vrider
tills det känns som jag spricker
i tusen bitar
likt ett krossat glas


just då
kommer bilden
bilden av en ros i knopp
färdig att springa ut

så smärtsamt

så vackert

något nytt är på väg att födas




Fri vers av Sandvargen
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-03 16:20



Bookmark and Share


  Lotti
jo att lösa upp smärta..... så att något nyttt kan få komma in.....fin text stark smärtsam och inger hopp.
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen