Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag valde din Valde du min?


Den falska handen

Nej
Svaret kom kallt och kyligt
Det kändes som ett knivhugg i hjärtat

Trots att det inte lät just så förstår jag ändå

Du hånar mig inför andra
Berättar mina djupaste hemligheter som du har svurit
att aldrig berätta för någon annan
Du får mig att börja gråta varje gång jag ser dig
Eller att bara slå till något

Min värld kommer inte att bli lätt utan dig
Men jag vet att du har valt
Och då väljer jag igen
Nu är det hemska slut
Hur djupt det än sårar mig
Så vet jag att det är för mitt eget bästa
För att du sårar mig så mycket djupare
Än någon kan förstå
Ingen kan förstå hur det känns

Att en gång ha delat hela livet ihop
För att sedan gå sakta ifrån varandra
När man upptäcker vad som har gått snett
Förlåter varandra och går vidare hand i hand igen
När det sedan visar sig att det var en falsk hand




Fri vers av sozara
Läst 271 gånger
Publicerad 2008-12-03 19:52



Bookmark and Share


    lilla_anna
Jag är så glad att allt är bra, förlåt för allt älskling?:)<3
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

sozara
sozara