Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha Ha Ha

Nu har jag kommit till avgrundens djup
äntligen framme vid världens stup
det är bara att kallblodigt kasta sig ut

Hånad och baktalad
föraktfullt förnedrad

Nu finns det väl inget mer
ske det som sker
säger djävulen och ler




Fri vers av Gigi
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-05-25 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi