Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallbrand

Glödgade knivar karvar min kropp
Då kallbranden sprider sig är det mitt hopp
Själens torso är allt som nu återstår
Jag tvivlar att jag känseln tillbaka får
Varken smärta eller njutning känner jag
Allt är intet, natt som dag
Jag skördar det jag innan har sått
Ett liv i fyra nyanser av grått




Fri vers av Descartes
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-03 22:40



Bookmark and Share


  Miss Mod
"Ett liv i fyra nyanser av grått" BRAVO
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Descartes