Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fimbulvinter

Du säger att jag skall njuta av livet
men dagarna är för långa för att jag skall hinna
Du frågar om jag är sårad
men jag är för sviken för att vara bitter
Du vill att jag söker kärleken
men jag har väntat för länge för att stå kvar
Du hoppas att jag släpper in dig
men jag är för ensam för att sakna
Du ber om att låta dig värma mig
men jag är för kall för att frysa
Du skriker att jag inte ska släppa taget
Men jag är för rädd för att hålla kvar
Du önskar att jag älskade dig
men jag tycker om dig för mycket




Fri vers av Descartes
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-03 22:45



Bookmark and Share


  Afrodite
När rädslan tar överhand bleknar kärleken. Ibland måste man vänta in rätt tillfälle, ta mod till sig och leva ut alla känslor fullt ut. Man kan aldrig vänta för länge på kärleken... Mycket bra skrivet!
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Descartes