Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill undvika att se dig i ögonen
frysa fast i den iskalla varma blicken

Gå då, lämna mig här
nu har du slagit ner min barriär
mitt hjärta är söndertrasat och visset
för det är så svagt och litet

Du visste det från start
tyckte du var tuff och smart
ett lätt byte för dig
jakten är roligast berättade du för mig

Men jag föll
inget jag trodde på höll
krossat
mosat

Se nu hur du fått mig att må
Stick härifrån




Fri vers av Gigi
Läst 439 gånger
Publicerad 2004-05-25 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi