Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslorna kommer ibland, lyckokänslor, sen ångesten, det känns så kluvet så fel


NÅGONSTANS INOM MIG

Någonstans inom mig
känner jag rädsla
känner ångest

Någonstans inom mig
är rädslan så stor

Någonstans inom mig
kramar ångesten mitt hjärta

Någonstans inom mig
vill jag vara lycklig, glad
rädslan från det som varit,
får inte ta överhand

Jag tänker på DIG, som är
min trygghet, hjälp mig, att
tänka ljusa och positiva tankar

Någonstans inom mig
finns rädslan, att inte lyckas
att bli övergiven

Någonstans inom mig
känns allt rätt, en dröm
jag har, att en gång blir
tiden min

anits 3 december 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-03 23:40



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Precis så kan man känna när man är lycklig. Konstigt vore det annars.
2008-12-06

  Eva Langrath VIP
Fint beskriver du det vi alla brottas med vår rädsla att mista.
Men den som inget vågar vinner inget heller, att vinna och att mista hör till livets gång.

EVa
2008-12-05

  Sladjana Zubcevic
"Någonstans inom mig
känns allt rätt, en dröm
jag har, att en gång blir
tiden min"
Vackert skrivet.
2008-12-04

  Eaglemountains VIP
Känslorna vandrar likt vinden, ibland blåser det, ibland är det riktig storm, ibland brusar det, ibland susar det , i bland är det stilla lugnt .....
2008-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Vi är levande inbördeskrig, vi som tror på Jesus.
2008-12-04

  genni VIP
En känsla som många kan relatera till.
2008-12-04

  Mygg
Så vackert och berörande om känslor inom oss, ibland så paradoxala men ständigt pågående!
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP