Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oraklets tal VI

Kom förnimmelse

Tror du inte jag känner
när du tänker?
tror du inte jag får smaken
på tungan av dina känslor?
i min värld
händer allt och alla
sammanvävda
ja jag kanske gissar
men jag växer
jag ökar mina insikter
jag låter mig ta emot
och jag har börjat lära mig sända
av bara en orsak
kärlek
den förnimmelsen kan komprimeras
den kan kallas vid otaliga ord
den kan ändå inte behållas för sig
den närs av att slösas
den ökar när den ges ut
kärleken




Fri vers av Inger Eriksson
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-04 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inger Eriksson
Inger Eriksson