Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsobservation


Forskningshaiku

Mogen man förför

ung skönhet med fet plånbok

Gubbsjukebevis

 YM Bohman -08




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-04 08:53



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Tåcken en..ja dä finns möe typer där ute..en får passe sej när en går på stan..nåja så värst fet ä väl inte plånboka en har men..ändååååååå

härligt haikat!!!
2008-12-04

    ej medlem längre
Så kan det vara. Olika förförelsemetoder nyttjas av olika personer.
2008-12-04

  noname_realmind
Så sant... feta plånböcker har förfört mången materialist...
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER