Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

0936

Återigen drömmar. Tydliga drömbilder om människor som enkom känner sig vid den autoerotiska kärleken. Besatthenen lyser i deras ögon och den andre faller och upp stiger den ensamme och en övertygelse om att den egna nakenheten är vacker. Förälskelsen växer sig starkare och jag står häpen bredvid och tycker det är konstigt att de inte funnit den tidigare. Modern är död, äktenskapet innebär en inskränkning av den sexuella friheten och de börjar kyssa sig själva, inte bara där de kan utan överallt. Intellektets stämma är svag och tystnar i älskogen med dem själva.




Fri vers av Execution Boy
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-04 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy