Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hatar........


Röda gardiner.

Alltid jag, alltid jag
varför??????

Du vill ha ljus i fönster,
skinka
sylta
sill.........

äter inte, äter inte,

kakor , godis........

varför bjuder du inte till?
tillbaka till mig en gång.

stress stress stess, tre dagar.
vem är det jag behagar???????

Alla utom mig.......
jag glömmer inte,
men vill inte....

torp, brasa, böcker.



Min hund och jag.......min julafton.




Fri vers av jeanette nyberg
Läst 316 gånger
Publicerad 2008-12-04 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeanette nyberg