Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosorna droppar och pratar om besvikelser




Vågor på vattnet

och

ropet i vinden

formar ditt namn

som jag måste glömma


Regnet faller genom rosorna

rosorna droppar

och

pratar om besvikelser


... i varje droppe

finns ett minne ...


Det sårar min själ

och

kommer att skada mitt hjärta

men

jag måste glömma ditt namn




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 1010 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2008-12-04 16:19



Bookmark and Share


  aol
blev bara så gripen mitt hjärta svämmar av känslo
2008-12-08

  JLindh
Så vacker, men så sorgsen
mina ögon fylls av en tår
2008-12-07

  Eva Langrath VIP
Sorgligt vacker, jag önskar att minnet kunde förvandlas till en vacker pärla.

Eva
2008-12-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Helt förblindad av din poesi...skakad av ditt sätt att uttrycka dig, så klappar jag så småningom hnderna. Inte för att jag kanske tycker det är bra, utan därför att det tar ett tag att hämta mig från din underbara poesi...
Jag njuter..njuter långsamt..
Tack för din vackra dikt, min vän!!/B
2008-12-06

    Scribble
Yes, every raindrop is a kiss from heaven !
och kanske ett minne.
Kram, /S
2008-12-06

  Jack_iX
Fin men sorglig ...

Att beskriva längtan/saknaden med droppar är vackert som tårar som droppar längs kinden !
2008-12-05

  ~Leonardo~
...visst känner man igen det här, att det är så svårt att glömma.
Vackert poetat av dig!!
2008-12-05

  * Ammi *
... i varje droppe

finns ett minne ...

Mums för en romantiker!!!!!!!!!!

vackert min vän!
2008-12-04

    vide
inte lätt att glömma den som för alltid sitter i själen....
2008-12-04

  Michaela Dutius
Sorgsen vemodig och starkt berörande
Mycket vacker
2008-12-04

  Cadena
Mycket poetiskt och vackert!
2008-12-04

  Angeldust
Dum av naturen som jag är, har jag inte lärt mig glömma. Utan mer lära mig leva med, gå vidare..*kramar Sunny* men som du skriver i varje droppe finns ett minne, det gör det!
2008-12-04

  Eaglemountains VIP
Stark skrivet, om minnen, om saknad ....minnen som måste övervinnas .....

"... i varje droppe

finns ett minne ...

Det sårar min själ
och
kommer att skada mitt hjärta
men
jag måste glömma ditt namn"

..... och det kommer att göra ont ...... att glömma .......
2008-12-04

    Al Lanzon
Vackert med starkt avslut.
Det kan vara bättre att glömma och gå vidare!
2008-12-04

  dalida_bl
Vackert!!!Men Sumeja...glöm inte.....det får du inte i kärleksnams...
2008-12-04

    ej medlem längre
Varför glömma namnet om det sårar din själ?
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP