Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1933

Jag hörde ett litet anmärkande om en lärare. Det var allmänt känt bland övriga lärare i skolan att läraren ifråga hade problem med sina elever. De var i åldern då auktoriteter utmanas oavsett om de är värda det eller ej. Till slut bestämde sig lärarna att ta upp problemet med läraren, ty detta var en skola med god renommé och övriga lärare hade endast goda elever, trots deras ålder. Man frågade försynt om hur det egentligen gick med undervisningen, om barnen verkligen, vilket ryktet sade, hatade honom. Han svarade, inte alls sårat eller onaturligt: ”Visst hatar de mig, men jag lär ut fel.” Sedan blev läraren avskedad.




Fri vers av Execution Boy
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-04 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Execution Boy
Execution Boy