Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss

Låt oss glömma bort alla skönhetsideal
Alla hemska människor med dålig moral
Låt oss bara försvinna en sekund
Låt oss bara vara lyckliga för en liten stund.

Hjälp oss släcka dessa lågor vi dränkt jorden i
Be och hoppas att våra barn aldrig blir som vi




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 233 gånger
Publicerad 2008-12-05 07:05



Bookmark and Share


  klio
Mycket bra och läsvärd!
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely