Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julrim till en film jag ska ge syrran


The Notebook

Något att förföra pojkar med
medan ni ligger sked
Kanske du får en tår i ögat,
som ni båda torkar bort
Kanske ni börjar pussas
ty minnet är ju kort




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 289 gånger
Publicerad 2008-12-05 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely