Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julrim till filmen plutonen till min kusin som älskar millitärer


Plutonen

Det är väl aldrig fel med lite tankar om snusk
speciellt inte i regn och rusk
Så stoppa nu in denna
och när du är klar kan du försiktigt ta den ut
så ska du nog se att du blir glad till slut




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-05 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely