Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Erotisk metafor från den blyge


Kärlek till Moder Jord

Moder Jord
Du gav mig ett liv att förvalta
Jag förlöstes ur din jordekropp

Nu är jag mogen, Nu är jag redo
att upptäcka ditt vackra landskap

Nu är jag mogen, Nu är jag redo
att bestiga dina toppiga kullar

Nu är jag mogen, Nu är jag redo
att leka med din buske

Nu är jag mogen, Nu är jag redo
att släcka min törst
ur din rinnande källa

Nu är jag mogen, Nu är jag redo
att med min styva bila
ploga en skåra i din bördiga jord

Nu är jag mogen, Nu är jag redo
att så min säd i din fuktiga fåra

Moder Jord
om Gud vill kommer vår skörd,
frukten och vår avkomma att bli god




Fri vers av Metaformannen
Läst 534 gånger
Publicerad 2004-05-25 11:55



Bookmark and Share


  Roger VIP
Härlig livslust och aldeles väldigt diskret erotiskt. Snyggt!
2004-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Metaformannen