Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alliteration


Modifierad duschhaiku

Varmt vatten värmer

vinterfrusen varelse

Veckoslutstvagning

© YM Bohman -08




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-05 18:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sköna ord om varmt vatten... Duschen är en tillflykt i kylan
2008-12-06

    Bodil Sandberg
Som sagt..duschen nästa
2008-12-06

  Gunnel Eriksson VIP
Väl allitererat!
Saknar en bokstav i rubriken.
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER