Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I uteliggarens ansikte

 

det skulle kunna ta slut här;
just nu, med en gång

detta är  natten
som stänger ansiktet
och låter ensamheten
bli den vinnare den alltid varit

 

elva timmar
eller elva månader

vad gör det

den enda hö som inte ruttnar
är måhända det i julkrubban

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-07 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet