Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
^^...men inte oävet ändå, i bloggar ocoh synapser:  bland Helge Helgs kollapser fanns denna (aj!)
(till: Nobodys fault but mine - JPage)



så skål och sånt skrål i 'udda bara vara'

 

 

»»-(¯`v´¯)--> 

 

en ända el den enda eller

 

bara olästa mellanraders

förståelse

 

poesiposeidon ska strax stå upp

och aj den enfaldiges

förebråelse

 

om ont ska med ont fördrivas

per bakfotens klöv på vår bara röv

när peka neråt är V-ets bre' kärligt på

 

då trivas typkampen sa Helge

och vände M-et avigt

Se då, vilket bokstavsdilemma

 

den kärleken ska få

 

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 172 gånger
Publicerad 2008-12-05 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri