Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför skriver du inte längre? A-S

a) andas. upprepa tills det blir ett mönster att bo i.
se en blick att lära utav. sluta vänd ryggen till det som jagar dig. en sköldpaddsfärgad katt är lycka. inte skönhet. du kan låtsas att du slutat söka meningen. du kan inte undvika för alltid. du kan inte skratta åt att du glömt.


b) omkastade bokstäver från de som tronsatt mig
precis när jag börjat älska jorden och vad den inte är

flytande

c) utan vidare presentation tog jag som läskunnig över rummet
äta böcker ???

d) definerad frihet väger alldeles för mycket.

e) i sagan där lägenheterna bor i oss berättas hemligheter. pojken lär sig räkna på indiska och när vi frågar hur berättar han att han bodde där
innan han föddes.

f) ett stycke om hur saltvatten smakar. hur handflator rör lena stenar. orörda stigar utan känsla.

g) göm dig! gardinerna dansar i smyg. det behöver inte vara verkligt

h) chocken när ljuset tar slut förevigt. okunniga slår ihjäl varandra.

i) ensam förevigt kan du aldrig relatera annat än till livets sista.

j) du kommer aldrig att ha sett och jag kommer aldrig att iscensätta
den starkaste saknaden
den är borta nu

k) fortfarande hoppas vi på att föra traditionen vidare

l) du kan lägga hur mycket känsla som helst i det du bygger
jag minns bara om du viskar
och det går rykten om din röst

m) lokalbefolkningen upplyser mig om det avskärmade

n) normdrifterna idag skuggar över mina förfäder

o) de ensamma starka blir försummade när de ångrar sig

p) varför är det ingen som tänker på det?

q) fingrar som håller i sig i gräset, grässtrå, jordnaglar, åtrå

r) nerver i kläm

s) lidandet. lika starkt. aldrig blir du van. hennes melodier.




Fri vers av sotlugg
Läst 580 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-06 16:09



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Superintressanta relationer till bokstäverna, med andra ord än på samma bokstäver, fast ibland gömmer sig samma i samma!!
2010-05-28

  Staffan Welroos VIP
fantastiskt spännande läsning. tack!
2010-04-20

  Princess Charles
Fantastisk! Den här drabbar. Älskar formen också.

Har du läst Martina Lowdens "Allt"? Om inte, gör det genast! Ni känns som skrivarsystrar här.
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

sotlugg
sotlugg