Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna när ditt namn på mina läppar dör






Jag somnar in

med ditt namn

på mina läppar


Lyckan långt borta

men

min ensamhet nära mig

bredvid mig


Fånga mig med din kärlek

låt mig inte

drunkna till botten

och

Säg

att Du väntade

bara på mig


Somna, min älskade

var inte rädd

men

Vakna

när ditt namn

på mina läppar dör





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 607 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-12-06 17:54



Bookmark and Share


    Szpielmann
Det här var fruktansvärt vackert. Går rakt in i hjärtat, bland det bästa jag läst av dig! Kan verkligen relatera till känslan, och det gör det bara ännu bättre. Blev nästan lite gråtmild.
2008-12-09

  Cadena
Ömsint och fint.
2008-12-07

  Eva Langrath VIP
Du målar en saga av längtan med dina ord.

Eva
2008-12-07

  KristinaE
ljuv att läsa - rubriken beskriver mer än orden - de målar en saga!!
2008-12-06

  prinscess VIP
så vackert om kärlek
2008-12-06

  Eaglemountains VIP
En längtans poesi, vacker ...

"Fånga mig med din kärlek

låt mig inte

drunkna till botten

och

Säg

att Du väntade

bara på mig"

Underbart, drömmande, längtansfullt skrivet .....
2008-12-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Kärlekslängtan....underbart vackert..OH, ja!!! Jag älskar den.../B
2008-12-06

  friheten
Denna längta som alla har. Vacker skriven!
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic