Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tomtar på loftet ..........


JULKLAPPAR (12)

God Jul till:

ALLA SVERIGES HYRESGÄSTER . Efter mycket slit och mycket opinionsbildning och med stöd av Hyresgästföreningen har Undertecknad lyckats ordna ett RIKSAVTAL MED BRUKSHYROR , en återgång till ett mer rättvist system .
Samtliga hyror i Sverige för hyreslägenheter SÄNKS med 10 PROCENT , en väsentlig hyressänkning , t ex en trea med 5.500 kr i månaden i kallhyra, SÄNKS med 550 kr ! I utbyte får vi sköta trappstädningen själva . DET fixar vi !
God Jul !

ALLA SVERIGES SMÅSPARARE . Den nystartade banken BRASPAR har, efter för-handling med Undertecknad , beslutat att sänka uttagsavgifterna, HÖJA Spar-räntan till 6 procent och SÄNKA Inlåningsräntan till 3,5 procent !!!! Dessutom erbjuds ALLA sparare att bli DELÄGARE i banken ! God Jul !!!!


----------------




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-06 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska