Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fetmans konsekvenser


Överviktig limerick

En rund liten herre från Skagen

Hade så många kilon runt magen

att när han kvinnsen sig närma

de på hans fett sig fick värma

ty gömda var de nedre behagen.

© YM Bohman -08




Bunden vers (Limerick) av Njord
Läst 418 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-07 10:15



Bookmark and Share


  Miss Mod
Underbart härlig!!
2008-12-14

  john ekström
haha mkt rolig och snitsig liten text. verkligen bra
2008-12-07

  vera gade VIP
Oj då Stella- då blir det att kolla in utgångsläget noga;-)
2008-12-07

  Blåbäret
tragiskt sant rolig applåder
2008-12-07

  stella
Ja det är faktiskt så att för varje 10 kg mannen går upp i vikt så blir hans kuk 1 cm kortare! ;)
2008-12-07

  Mr Lindemann VIP
Det nerdre behagen är inte lätta att engagera då fettet regerar
2008-12-07

    ej medlem längre
Ler... har sett detta IRL.. hur det kan bli med för många kilon.. det blir liksom på bekostand av det du skriver här. Bäst att kämpa emot de där överflödskilona.. bäst men svårt
2008-12-07

  lyckeli
nutidstragikkomik

finns det ordet?
2008-12-07

  vera gade VIP
där fick jag mig ett gott skratt..
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER