Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, en superhjälte? part 2


- "du, Johan?"
-"ja.."
-"du sa i förra texten att du har pengar?!"
-"eh..ja...jag hade nåra igår...va!!!, vart har dom tatt vägen...shit...får väll skaffa nya då...var la jag nu min mantel någonstans..."
-"vart skall du Johan?"
-"...till banken"
-"men dom har väll inte öppet nu heller!"
-"..tänkte bara låna lite...lägger tillbaks dom sen...kanske.."
-"men du Johan, superhjältar är jy snälla!!"

-"åh, då skall jag bli en elak jäkel istället!

-Ni kan kalla mig DR.Evil!
-jag skall dricka whisky till frukost.
-ha en ny kvinna varje natt.
-bryta alla regler och svära mig fri"


men så kommer

du

och

jag

snubblar
osammanhängande
svammel
fånigt
flinande
blygt...

-"jävla kryptonit brud!!!"

-"åt helvete med alla superhjältar och skurkar."

-"åh, jag får väll bli en av dom där jäkla dvärgarna som trånar efter snövit då!"
-"vilken av dom?"
-"eh...välj själv.."




Övriga genrer av Blodros
Läst 565 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-12-07 14:33



Bookmark and Share


  greajt
hihi, längtar efter att läsa nästa
2009-01-21

    sunnanvind
Ahhh...;)
2008-12-27

  lyckeli
vill se fler av dessa
superhjältestappningar...
2008-12-10

  Gabriellan
MEN ÅH! Nu fånler jag ännu större. Enkelt och charmigt.
2008-12-07

  Ewe
Åh vad jag gillar dessa!
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros