Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt oss bedja...


Kvällsbön (3)

Ikväll ber jag Dig, O, Du Store Gud
Att Du välsignar Vår Luft, Vårt Vatten och Hela Vår Jords Miljö
För den är Illa Ute nu

Du, Helige Herre, måste använda Din Makt
och omvända Dem som Inte förstår
Få Dessa att vända sina anleten Till Oss
som vill Förändra Miljön
som vill Förbättra Miljön
som vill att ALLA ska må bra i Sin Miljö

Och Du, Den Allsmäktige, Måste aktivera Dig
och Leda Miljömarodörerna till den Rätta Vägen
Beveka Dem
Förneka Deras Undanflykter
Övertyga dem
OM de INTE Lyssnar och Handlar enligt Dina Direktiv
SKA Du Tvinga Dem Till Rättelse .......


Amen.....




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-07 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska