Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

 

 

 

Nu vill jag sluta mina ögon

för alltid

ligga kvar i min säng

och aldrig mer gå upp

För du är med mig

där

bakom mina ögonlock

där vi är nära

så nära

och jag har mina fingrar

tätt omslingrade dina

Jag vill stanna där

i den känslan

för alltid

för jag vet ju inte

om

det någonsin

blir mer




Fri vers av Bellissima
Läst 451 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-08 01:14



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så vemodig och längtansfull .. Kärleksfullt och varmt ..
2011-01-12

  Blåbäret
sorgsen längtan som lever av drömmar...
2008-12-10

    Skrivarn
En känsla jag haft som du beskriver på ett tidlöst vackert sätt...måste bara bokmärka den!
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima