Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 - när domar fälls på ordvärden ist för sakfrågor... tillåt mig överklaga mangrannt. för skriva kan jag, samt analysera texter. dock inte ringa (hälsar en som borde sluppit brev om att "ring senast.." iom allt dokumenterat. längtar


ahh detta system

 

kl nollnoll dot nollnoll

avgränsad från att vara

lägst betald

och kliver modigt in i nästa samhällsklass

De nollades tillvaro

 

finns det några snälla barn där?

jag har klappar att dela ut

som jag då äntligen kan skaffa

 

när nu lagen säger att

nollads barn har rätt till

 

en

GOD JUL!




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-08 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri