Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polkagris?


 

(Du)

 

                 ... även om

 

 färgerna

 

             och smakerna

 

var äkta

 

            var de allt annat än

 

vackra eller

 

                  välsmakande

 

 




Övriga genrer av Rolfsdotter
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-16 11:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Var det ingen riktig polkagris?
2008-12-16

  Bjarne Nordbö
Hoppsan, så kan det vara.
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter