Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ironi

 

 

Du väntade så länge

                              på att vakna

                                               bara för att upptäcka

                                                                         att det var på

                                                                                               fel sida...




Övriga genrer av Rolfsdotter
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-08 13:34



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Häftigt... det glider liksom av till höger, som uppvaknandet, lite på sidan av.
2008-12-08

  Elaine.S VIP
Härlig!! och snyggt skriven...
2008-12-08

  bo.rackson
Liten, enkel text, men genial och samtidigt lite humoristisk...
M.
2008-12-08

  Lena Krantz VIP
Hi hi...kul kortis!

Men det ÄR ju måndag så...
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter