Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det fungerar!


djungeltelegraf!

Visste innan du visste,


tur du har en springpojke,
ser upp till dig, ser upp till dig,
vill vara som du,en rik pojke,
passar upp, finns,så du kan använda dina pengar,

hoppas han inte bäddar din och sambos sängar,

skulle inte förvåna mig,
du nyttjar,

kan inte se det på annat sätt,

sönderskurna möbler, inbrott,
springpojken finns.........

som sagt djungel telegrafen fungera!




Fri vers av jeanette nyberg
Läst 321 gånger
Publicerad 2008-12-08 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jeanette nyberg