Tacksamhet till Fredrik" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacksamhet till Fredrik


Kropp och själ

 

korkskruvssnurrat

vimmelkantig

tog kroppens välbefinnande

ett skutt

 

hopplöst mörker ljusnade

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-08 16:32



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Underbart ordpotpurri, blir glad när jag läser.

Eva
2008-12-08

    ej medlem längre
Men gud så bra! Korksruvsnurrat är ord jag gillar...*L*
2008-12-08

  Njord
Bra!
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP